historie  |  de winkel  |  tips  |  de route  |  contact  |  Webshop  | Belettering

           
           

 

   

 
De Winkel

U vindt de Fa. Koos Slurink in de “Kop van Overijssel” aan de poort van de nationale natuurparken “Wieden” en “Weerribben”. De locatie en de inrichting van de winkel is een verademing in vergelijk met het monotone winkelbestand in de stadscentra waar dezelfde grootwinkelbedrijven het straatbeeld bepalen. Het aantrekkelijke van de schitterend gesitueerde winkel met uitzicht over de haven en het “Zwarte Water” en direct gelegen aan de hoofdweg, is het zeer uitgebreide en veelzijdige assortiment. Ons familiebedrijf is al 100 jaar een begrip in de regio en de huidige generatie is goed ingespeeld op de kritische wensen van de huidige watersporter. Zowel de zeiler als de motorbootvaarder kan zich in de winkel en de tuigerij uitleven.
 
Naast specialisatie op het gebied van verf en schoonmaakmiddelen, tuigage en watersportkleding (o.a. Gaastra, Dubarry) treft u een ruime sortering touwwerk (meer dan 100 soorten), stootwillen, pompen, lampen en elektriciteit aan boord, tv/digitenne en basis electronica, messing fitwerk, rvs. beslag etc. etc. Bijzonder zijn de niet alledaagse nautische kado-artikelen (waaronder vele scheepsmodellen) en de sfeervolle boeken- en kaartenhoek. Tevens vindt u een paar m2 met hengelsportartikelen.
 
Vrijwel dagelijks lees je in de krant dat kopen via internet het winkelbestand doet verdwijnen met alle sociale gevolgen van dien. Wij zien in deze enigszins negatieve ontwikkeling één positief punt en dat is creativiteit. Overleven in deze sector betekent kennis verbreden voortbordurend op een eeuw ervaring als leverancier van scheepvaart en watersportart. In feite ben je naast 100% verkoper tevens schilder, elektricièn, loodgieter, gasfitter, timmerman, ontwerper en tuiger.
 
De telkens terugkerende vraag naar een scheepsnaam op sticker heeft er toe geleid dat wij ons hebben gespecialiseerd in reclamebelettering. Dat betekent dat wij kleding kunnen bedrukken met uw scheepsnaam, uw mooiste zeilfoto op canvas kunnen leveren en dat wij de stickers, spandoeken en posters kunnen fabriceren. In het verlengde van deze commerciële activiteiten zijn we regiodealer geworden van Helly Hansen bedrijfskleding.
 
U merkt het al, wij staan niet stil. Wij hopen u spoedig welkom te heten in onze winkel en wie weet voelt u er zich zo thuis dat u gebruik wilt maken van de klantenkaart waarmee u 10% korting ontvangt op alle niet-afgeprijsde artikelen.
 
Bij de winkel is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden
maandag t/m vrijdag:
8.30 t/m 18.00
zaterdag:
9.00 t/m 16.00
Van 1 oktober tot 1 maart 's maandags gesloten.
  
Kijk ook eens in onze webshop
!

 

 
     
Raymarine Lalizas Plastimo
Belship Waeco Stentec
Forestie Suardi Exalto Technautic
Gaastra Datema ASA
Royal Lankhorst On Deck Allpa
Hollandia GIMEG Star Brite
Vetus Epifanes Sikkens
     
 

© copyright 2009 | Fa. Koos Slurink | Stationsweg 2 | 8064 DE | Zwartsluis | T: 038-3867190 | F: 038-3866638